Ghassoul Hammam massage

Vanaf € 47,00

Bij de Ghassoul behandeling neem je plaats op de hammamtafel en warmen we de huid op met warm water om poriën de openen. We zullen nu starten met scrubben van de huid met een kese (scrubhandschoen) om de dodehuidcellen te verwijderen. We spoelen het lichaam met warm water om deze dode huidcellen te verwijderen.

Nu is het tijd voor het ontspannende gedeelte en starten met de Arabische zeepzakbehandeling. Deze zeepzak wordt gevuld met de schuim van geparfumeerde olijfzeep waarna deze boven het lichaam wordt uitgeknepen tot je geheel bedekt bent onder een schuimdeken. Met deze schuim wordt je vervolgens gemasseerd op ontspannende wijze.

Bij de langere versies van deze behandeling worden ook de haren gewassen en wordt je wederom afgespoeld met warm water.

Dan starten we met de extra verzorging van de huid door het aanbrengen van een lichaamsmasker en zo geven we deze een heerlijke boost.

Bij de langste uitvoering van deze behandeling wordt er ook gebruik gemaakt van de sauna. Hier zal je dan ingesmeerd met Marokkaanse zwartezeep vooraf plaatsnemen zodat de huid lekker soepel wordt en de poriën goed open gaan staan.

Massage Zwijndrecht - Ghassoul Hammam massage
Lichaamsinstituut Bodyland
© Lichaamsinstituut Bodyland. Alle rechten voorbehouden.