Traditionele Hammam massage

Vanaf € 32,00

De traditionele hammam is de basis hammam behandeling waaruit alle andere hammam behandelingen zijn uit ontstaan. Het doel van een hammam is het reinigen van het lichaam en het ontspannen van spieren.

Als je hebt plaats genomen op de hammamtafel wordt er gestart met het opwarmen van de huid om poriën te openen. Als deze is opgewarmt zullen we starten met het scrubben met een kese (scrubhandschoen) waarmee we de dodehuidcellen zullen verwijderen. Na het scrubben wordt het lichaam weer overgoten met warm water om deze dode huidcellen af te spoelen.

Na het scrubben is het tijd voor ontspanning. Je zal nu geheel en overvloedig bedekt worden door een deken van schuim. Dit doen we met een zeekzak welke voorzien is van heerlijke olijfzeep. Zodra je bedekt bent starten we de massage met deze zeepschuim. Deze massage is ontspannend voor lichaam, huid en geest.

Bij de langere versies van deze behandeling worden lekker de haren gewassen en zal je daarna wederom worden afgespoeld met warm water als afsluiting.

Bij de langste uitvoering van deze behandeling wordt er ook gebruik gemaakt van de sauna. Hier zal je dan ingesmeerd met Marokkaanse zwartezeep vooraf plaatsnemen zodat de huid lekker soepel wordt en de poriën goed open gaan staan.

Massage Zwijndrecht - Traditionele Hammam massage
Lichaamsinstituut Bodyland
© Lichaamsinstituut Bodyland. Alle rechten voorbehouden.