Sportzorg Massage

Vanaf € 32,00

Een goede sportzorg massage van de spieren bij een sporter is van groot belang. Je kan jezelf fit voelen, maar dit wil niet zeggen dat al je spieren in topconditie zijn. De sportzorg massages biedt dan uitkomst. Dit is een uitgebalanceerde massage om het lichaam te onderhouden en soepel te krijgen. De sportzorg massage neem je als vervolg na een sportmassage om het lichaam soepel en fit te houden. Dezelfde kracht en intensiteit alleen dan op verzorgend niveau.

Het grote verschil met een sportmassage is dat bij de sportzorg massage geen blessures of directe klachten worden behandeld maar bedoeld is voor het onderhoud van het lichaam.

Massage Zwijndrecht - Sportzorg Massage
  • Stimulerende Massage
    Wordt toegepast voorafgaand van een activiteit waarbij het lichaam wordt voorbereid op inspanning. De doorbloeding wordt verbeterd, waardoor er zuurstof naar de spieren gaat en het lichaam zich instelt op activiteit. Tevens is er minder kans op blessures.
  • Sederende Massage
    Wordt toegepast na activiteiten om spieren te helpen herstellen na een inspanning. Deze vorm van sportmassage heeft een dehydraterend effect wat betekent dat vocht versneld wordt afgevoerd. Daarnaast kan een verhoogde spierspanning, ophopingen van afvalstoffen (de zogenaamde ‘knoopjes’ in de spieren of pezen) worden verminderd.
Lichaamsinstituut Bodyland
© Lichaamsinstituut Bodyland. Alle rechten voorbehouden.